Атрактивната изпълнителка на “Диапазон РекърдсАлбена засне доста смела и провокативна фотосесия. Кадрите са специално направени за предстоящия дебютен албум на певицата, който трябва да се появи на пазара в края на месец май.

Албена сменя няколко съвсем различни визии – нежна рокля, секси черен тоалет и червен воал. Най-провокативната, разбира се е визията с червения воал, който е единственото, което обгръща тялото на певицата. Смелото хрумване, както и цялата фотосесия са дело на Мими Николова. За грима на изпълнителката на парчето “Boom boom sexy” се е погрижила Джули, за стайлинга – Данчо Христов, а авторът на прическите е Марио.

„Този екип е изключително добър. Работата с тях е винаги удоволствие, а постигнатият резултат е просто страхотен. В кадрите от тази фотосесия се виждам по съвсем различен начин – освободена, предизвикателна, красива. Сякаш нещо в мен изригна и се отрази върху снимките” – сподели атрактивната певица. Албена е готова с дебютния си албум и заснемането на смелата фотосесия е част от трескавата подготовка за излизането му на пазара.

„Вълнувам се, тъй като въпреки че съм певица от много години, издаването на албум ще ми е за първи път Много ще се радвам, ако всеки, който чуе песните, включени в него, бъде докоснат от поне една от тях” – продължи Албена.

Дебютният музикален проект на изпълнителката може да очаквате само след няколко дни.

0 Comments:

Post a Comment



По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds